Live chat wordt populair contactkanaal in B2B

    Klik hier om het orginele artikel te lezen op http://www.marketingtribune.nl/b2b/index.xml (4 April 2016)
    Ook in B2B is live chat enorm in opkomst. Een heel verrassend resultaat uit ons onderzoek Klantcontact in B2B dat TNS NIPO samen met spotONvision uitvoerde. We namen in dat onderzoek de potentie van live chat in het zakelijk segment mee en vroegen bedrijven contactkanalen te ranken naar voorkeur. Via welk contactkanaal communiceren bedrijven het liefst met hun leveranciers?

    Ieder jaar voeren wij van TNS NIPO samen met SpotONvision een benchmarkstudie uit naar een relevant B2B-thema. Dit jaar was het thema klantfeedback, klantbeleving en customer engagement. We vroegen bedrijven uitgebreid naar het contact met hun zakelijke leveranciers. ‘Hoe houd je met minder fysieke contactmomenten het klantcontact toch persoonlijk? We benchmarkten het klantcontact tussen de verschillende branches. Én we hielden de professionals een spiegel voor. Wat doe je met de feedback van je klanten? In totaal namen we zo maar liefst 661 klantrelaties onder de loep.’ 

    De resultaten maakten we voor het eerst bekend op 17 maart op het B2B Marketing Forum. Dat is natuurlijk de perfecte setting daarvoor met zoveel B2B marketeers bij elkaar! Daarom stond Linda Cornelissen voor de vierde keer op het forum.
    De resultaten van het onderzoek kunt u nu gratis downloaden!