Engage je B2B customer voor een Wow-effect

  Klik hier om het orginele artikel te lezen op http://marketingtribune.nl (29 April 2016)
  Wij doen allemaal hard mee aan de ‘Customer Centricity’ trend. Het is aan de nieuwbakken CX marketeer om veel voorkomende of onnodige frustraties in klantcontact te verzachten: de Auw-ervaring. Vastgeroeste bedrijfsprocessen mogen op de schop voor een Wow-ervaring om klanten langer en meer happy aan het bedrijf te binden! Engagen, lukt dat ook in de praktijk?

  In deze blog laat Linda Cornelissen zien hoe je engagement creërt bij de B2B customer. Ze baseert zich op resultaten van het onderzoek Klantcontact in B2B dat TNS NIPO samen met spotONvision uitvoerde. 

  Ieder jaar voert TNS NIPO samen met spotONvision een benchmarkstudie uit naar een relevant B2B-thema. Dit jaar was het thema klantfeedback, klantbeleving en customer engagement. We vroegen bedrijven uitgebreid naar het contact met hun zakelijke leveranciers. ‘Hoe houd je met minder fysieke contactmomenten het klantcontact toch persoonlijk? We benchmarkten het klantcontact tussen de verschillende branches. In totaal namen we maar liefst 661 klantrelaties onder de loep.' 

  De resultaten maakten we voor het eerst bekend op 17 maart op het B2B Marketing Forum. De perfecte setting met zoveel B2B marketeers bij elkaar! Linda Cornelissen stond voor de vierde keer op het forum.
  De resultaten van het onderzoek kunt u nu gratis downloaden!