Behoefte aan persoonlijk contact in de B2B buyer en customer journey

    Klik hier om het orginele artikel te lezen op http://www.marketingtribune.nl (2 March 2016)
    Een vast klantteam is een goed alternatief voor één contactpersoon. Dat is een van de opmerkelijke resultaten uit ons onderzoek Klantcontact in B2B 2016.  Ieder jaar voeren wij van TNS Nipo samen met SpotONvision een benchmarkstudie uit naar een relevant b2b-thema. Dit jaar was het thema klantfeedback, klantbeleving en customer engagement.

    We vroegen bedrijven uitgebreid naar het contact met hun zakelijke leveranciers. ‘Hoe houd je met minder fysieke contactmomenten het klantcontact toch persoonlijk? We benchmarkten het klantcontact tussen de verschillende branches. Én we hielden de professionals een spiegel voor. Wat doe je met de feedback van je klanten? In totaal namen we zo maar liefst 661 klantrelaties onder de loep.’

    Het is een mooie traditie geworden om de resultaten van onze studie voor het eerst bekend te maken op 17 maart op het B2B Marketing Forum. Dat is natuurlijk de perfecte setting daarvoor met zoveel b2b marketeers bij elkaar! Daarom stond Linda Cornelissen voor de vierde keer op het forum.