Kenniscentrum

Door haar wereldwijde netwerk beschikt Kantar TNS over unieke kennis en ervaring. Is uw interesse gewekt in een van onderstaande onderwerpen wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten of leg uw vraagstuk voor via het contactformulier.

Seminars en events

31-01-2018
Mooie cases van VICE media, IKEA, American Express, Connected Life en Nederland Schoon. Kantar is Platina Sponsor van MIE 2018. Kom 31 januari en 1 februari naar onze sessies!

24-01-2018
Nigel Hollis (Executive Vice President and Chief Global Analyst at Kantar Millward Brown) is visiting The Netherlands. Learn how to disrupt the status quo and grow your brand.

Alle seminars en events

Blogs van onze specialisten

18-01-2018
Post-truth is een populaire term geworden. Maar de vertrouwenscrisis zelf is niet nieuw. De laatste tijd is het vertrouwen in bedrijven en autoriteiten echter wel erg flink gedaald. Zeker onli...

22-12-2017
Google op de term millennials, en je wordt overspoeld met beelden van frisse, jonge mensen die lijken vastgelijmd aan hun mobiele telefoon of tablet. Maar klopt dat beeld wel? Connected L...

Naar alle blogs

Whitepapers

27-11-2017
De afgelopen maanden hebben experts van Kantar TNS hun visie gegeven over het vinden van nieuwe momenten van groei. Deze artikelen zijn samengevat in de bundel 'Unlock the power of the moment'.

Naar alle Whitepapers

Whitepaper: To innovate or not to innovate...

Is uw beoogde innovatie alle inspanningen en risico's wel waard. Bezint eer ge begint! Lees verder

Blog: Waar staat uw bedrijf op de B2B schaal voor Digitaal?

Linda Cornelissen op MarketingTribune: digitaal waar het kan, persoonlijk waar het 'moet'. Lees verder

Speakerscorner

Zoekt u een spreker voor uw organisatie? Onze specialisten en bloggers hebben een goed verhaal. Lees verder

Kantar TNS op Youtube

Bekijk de laatste video's op ons Youtube-kanaal! Lees verder