Kenniscentrum

Door haar wereldwijde netwerk beschikt Kantar over unieke kennis en ervaring. Is uw interesse gewekt in een van onderstaande onderwerpen wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten of leg uw vraagstuk voor via het contactformulier.

Seminars en events

26-11-2019
Op 26 november staan wij met onze sessie 'Hoe impactvol zijn neobanks eigenlijk?' op Emerce Financials. Waar zijn deze challenger banks wel en waar (nog?) niet succesvol?

11-10-2019
Op woensdag 20 november a.s. presenteert Kantar voor het tweede jaar op rij de BrandZ Top 30 meest waardevolle merken van Nederland.

Alle seminars en events

Blogs van onze specialisten

18-10-2019
Grenzeloos genieten. Hartverwarmende rituelen, verkwikkende belevenissen en inspirerende ervaringen. Niels Berndsen deelt in CustomerFirst wat je kunt leren van een welnessweekend in Thermen Busslo...

04-10-2019
De rekenrente is de NPS van de pensioenmarkt. Net als NPS beweegt hij voortdurend. Als hij daalt, schiet iedereen in de stress. En als hij stijgt,&...

Naar alle blogs

Whitepapers

27-11-2017
De afgelopen maanden hebben experts van Kantar hun visie gegeven over het vinden van nieuwe momenten van groei. Deze artikelen zijn samengevat in de bundel 'Unlock the power of the moment'.

Naar alle Whitepapers

Whitepaper: To innovate or not to innovate...

Is uw beoogde innovatie alle inspanningen en risico's wel waard. Bezint eer ge begint! Lees verder

Blog: Waar staat uw bedrijf op de B2B schaal voor Digitaal?

Linda Cornelissen op MarketingTribune: digitaal waar het kan, persoonlijk waar het 'moet'. Lees verder

Speakerscorner

Zoekt u een spreker voor uw organisatie? Onze specialisten en bloggers hebben een goed verhaal. Lees verder

Kantar TNS op Youtube

Bekijk de laatste video's op ons Youtube-kanaal! Lees verder