B2B 2017: Schaal van Digitaal

B2B 2017: Schaal van Digitaal

 
Ook in 2017 voerde Kantar TNS een studie uit naar een relevant B2B-thema. Het thema voor 2017: Waar staat uw organisatie op de B2B Schaal van Digitaal?
 
Benchmark uw digitaliseringsgraad en doe inspiratie op voor de next step.

In de 2017 studie ‘B2B Schaal van Digitaal’ vroegen wij meer dan 200 middelgrote en grote bedrijven binnen het B2B domein naar hun uitdagingen in verschillende fases van hun digitale transformatie.

De resultaten van deze studie - een eigen initiatief van Kantar TNS – presenteerden we voor het eerst tijdens Emerce B2B Online in Maarssen op 15 juni 2017.

Het onderzoek vroeg naar de mate van digitalisering van verschillende bedrijfsprocessen:
  • Marketing & communicatie
  • Logistiek
  • Service
  • Sales
We vroegen de deelnemende bedrijven zichzelf te evalueren op deze vier bedrijfsprocessen: lopen ze voor, blijven ze bij of lopen ze achter op hun concurrenten in mate van digitalisering?

Resultaten 2017

De highlights van het onderzoek B2B schaal van Digitaal' kunt u nu gratis downloaden

Interesse in hoe uw eigen organisatie verder komt op de schaal van digitaal?

Vul het interesseformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Het onderzoek is uitgevoerd door Linda Cornelissen, B2B Expert & Client Director. Linda is gespecialiseerd in het beantwoorden van klantvraagstukken over positionering, communicatie met de doelgroep en het realiseren van intern draagvlak. Zelf een B2B strategievraagstuk? Bel Linda via 06 113 42 105 of mail naar Linda.Cornelissen@kantartns.com.